Teknosa kampanyasında neler var? Teknosa araba veriyor

Teknosa'da sürprizler devam ediyor. Elektronik ürün alacakların ilk aklına gelen mağaza zincirlerinden biri olan Teknosa'da her türden elektronik aleti bulmak mümkün. Çeşitli fırsat ve kampanyalarla müşterilerini mutlu etmeyi bilen Teknosa'da yine sürpriz

Teknosa kampanyasında neler var? Teknosa araba veriyor

Teknosa'da sürprizler devam ediyor.

 
Elektronik ürün alacakların ilk aklına gelen mağaza zincirlerinden biri olan Teknosa'da her türden elektronik aleti bulmak mümkün. Çeşitli fırsat ve kampanyalarla müşterilerini mutlu etmeyi bilen Teknosa'da yine sürpriz hediyeler sizleri bekliyor. Teknosa'lardan yapacağınız alışverişlerle bir Fiat 500, BMW 3.20i, BMW 5.20i, BMW i3 ya da Huawei G7 akıllı telefon kazanma şansı yakalayacaksınız! Teknosa'lardan Philips Android TV satın alanlar Fiat 500 veya Huawei G7 kazanma şansı yakalıyor. Samsung SUHD TV alanlar ise Samsung Galaxy S6 kazanma fırsatı elde ediyorlar. Diğer taraftan yine Teknosa mağazalarından Intel işlemcili Toshiba Notebook alan herkes BMW 3.20i, BMW 5.20i ve BMW i3 kazanma şansı yakalıyor! Bütün bunların yanında hergğn çeşitli ürünler için geçerli fırsatlar Teknosa mağazalarında sizleri bekliyor.
 
TEKNOSA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
 
Teknosa'da Fiat 500 veya Huawei G7 kazanma şansı 5 Haziran'da başlayan ve 7 Ağustos'a kadar devam edecek kampanya kapsamında mümkün. Teknosa.com'dan Philips Android TV satın alanlar Fiat 500 ve Huawei G7 hediyelerini çekilişle kazanma şansı elde ediyorlar. Öte yandan direk satın alan herkes ise anında Gamepad, Accor Otelleri'nde 2 gece konaklama ve Philips Hue kazanıyor. Samsung SUHD TV alanlar ise Samsung Galaxy serisinin yeni üyesi S6 kazanma şansı yakalıyor. Stoklarla sınırlı olan kampanya kapsamında Samsung 55JS9000 Smart 3D SUHD TV ve 65JS9000 Smart 3D SUHD TV alan herkese Samsung Galaxy S6 akıllı telefon hediye ediliyor. Teknosa'nın bir diğer büyük kampanyası kapsamında ise BMW marka otomobi hediye ediliyor. Teknosa'dan Intel işlemcili bir Toshiba Notebook satın alan herkes BMW'nin 3.20i, 5.20i ve i3 modellerinden birini kazanma şansı yakalıyor. 25 Haziran'da başlayan bu kampanya 5 Ekim 2015 Pazartesi tarihine kadar devam edecek.
 
Ayrıca Teknosa'larda hergün çeşitli ürünlerde 
 
fırsat var! Bugün Nescafe Dolce Gusto Genio 2 Kahve Makinesi, Rowenta RO5353 Compacteo Ergo Elektrikli Süpürge, Bosch RDW1370 Su Sebili, Sandisk SDDD-016G-G46 Ultra Dual 16 ve Airties AIR5341 Wireless Moden ürünleri günün fırsatları arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem