Tekirdağ’da zincirleme kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Tekirdağ-Muratlı karayolunda yoğun sis sebebiyle meydana gelen zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.Kaza, Tekirdağ-Muratlı yolunun 10. kilometresinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Yavuz kontro

Tekirdağ’da zincirleme kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Tekirdağ-Muratlı karayolunda yoğun sis sebebiyle meydana gelen zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Tekirdağ-Muratlı yolunun 10. kilometresinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Yavuz kontrolündeki 59 T 3503 plakalı ticari taksi ile 59 EF 382 plakalı kamyonet, aynı istikamette seyir halinde olan Zeki Güven yönetimindeki 59 DH 192 plakalı traktörün römorkuna çarptı. Kazada ticari takside bulunan Mehmet Bilgin hayatını kaybederken, şoför Mehmet Yavuz, Emir Mehmet Bilgin, Belgum Ergene Bilgin ve Meral Bilgin yaralandı. İsmi öğrenilemeyen kamyonet sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Bilgin'in cenazesi de hastane morguna götürüldü. Traktör şoförü Zeki Güven kaza sonrası gözaltına alındı.

Polis ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından araçların yoldan kaldırılması ve Karayolları ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından Tekirdağ-Muratlı yolunda trafik akışı normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem