Tekelioğlu: Hangi projeleri yarım kaldı?

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi (TÜFAD) 28 Haziranda Genel kurul yapacak. Tüfad’ın Zorlu Grand otelde saat 10 00 da başlayacak olağan genel kurulunda Mevcut başkan  Nurettin Balaban’ın yanı sıra adaylığını açıklayan Hayrettin Tekelioğlu

Tekelioğlu: Hangi projeleri yarım kaldı?

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi (TÜFAD) 28 Haziranda Genel kurul yapacak. Tüfad’ın Zorlu Grand otelde saat 10 00 da başlayacak olağan genel kurulunda Mevcut başkan  Nurettin Balaban’ın yanı sıra adaylığını açıklayan Hayrettin Tekelioğlu ve Hasan Şahinkaya’nın listeleri yarışacak. TÜFAD Kongresinde 853 üyenin oy kullanması bekleniyor.

TÜFAD başkan adayı Hayrettin Tekelioğlu bugün Haber61 TV’de Tuncay Lakot’un konuğu oldu. Tekelioğlu TÜFAD’daki seçimleri kazanması halinde hayata geçirecekleri projelerini Haber61.net Spor Müdürü Tuncay Lakot’a açıkladı.

Tekelioğlu TÜFAD’ı profesyonel bir işleyişe kavuşturacaklarını belirterek, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Ben kimsenin adayı değilim. Beni Genel Başkanın adayı olarak suçluyorlar. Ben kimsenin adayı değilim. Ben siyasilerin peşinde koşmadım eteklerinde tutmadım. Birileri milletvekili seçilsin diye peşlerinden koşmadım. Ben Antrenörlerin peşinden koşarım.

Bakın mevcut başkan her açıklamasında son dönemim diyor seçimlerde aday oluyor. Son dönemim diyor bir daha aday oluyor, her son dönemim deyişinden sonra yeniden aday oluyor. Mevcut yönetim şimdi projelerimiz yarım kaldı diyorlar. TÜFAD Havaalanı yapıyor da o proje mi yarım kaldı? Bir tane projelerini göstersinler biz adaylıktan çekileceğiz. Trabzon’da son 10 yılda bir tane kurs açamadılar. Trabzon’da son 10 yılda ne bir A ne bir B kursu açabildiler. 12 yıldır bunu yapamadılar. Ben ilk yılda bunu yapamazsam orada görevde bir dakika durmam istifa ederim. Beni Genel Merkezin Dış güçlerin adayı olarak lanse edenlerin TÜFAD Genel merkezi ile araları kötü. TFF ile araları kötü diğer taban birlikleri ile kötü. Kimin için kötü oldular onu sormak gerek.

Biz Antrenörler için projeler ürettik. Bunları hayata geçireceğiz. 3 yıl sustum mevcut yönetimle ilgili bir açıklama yapmadım eleştiri getirmedik. Şimdi seçim süreci ve eleştiriyoruz. Futbol Federasyonunda resmi görevli antrenör meslektaşım resmi üniformalı Nurettin bey’in listesini destekliyor. Ona bir şey demem ama barı resmi eşofmanla etkinliklere katılma. TFF Görevlisi arkadaşım Trabzonlu antrenörlere kurs sözü veriyormuş. Sen kurs antrenörüsün sana liste verirler sen kurs verirsin.

Bakın geçen dönem mevcut yönetim 330 oy aldı biz 270 oy aldık. Seçimi kaybettik, gittim seçimi kazanan başkanın eleni havaya kaldırdım, "seçimin kaybeden olmamıştır, Trabzon futbolu kazanmıştır" dedim. Ama o seçimde çok büyük skandallar oldu. Mevcut Yönetim Kongrede bulunan TÜFAD genel başkanı İsmail Dilber’e, TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer’e büyük saygısızlık yaptılar. İki ismi kongrede konuşturmayıp başka isimleri konuşturdular. Buna rağmen onlara sesimi çıkarmadım.

Üyeler kararlı artıkm değişim olacak. Üye kararını vermiş ve değişimden yana. Ben bunu her gittiğim yerde görüyorum. TÜFAD’da tek adamlık dönemi sona erecek. Ben gelip 12 yıl orda başkanlık yapmam. 12 yıl kalmamı oğlum eşim en yakımın da istemez. Bu kader seçimim. Biz burayı değiştirirsek TÜFAD değişe değişe büyüyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler