Tekelioğlu: Bu yarışın kaybedeni yok!

28 Haziran’da yapılacak olan Türkiye Futbol Antrönerleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi’nin Genel Kurulunda Mevcut Başkan Nurettin Balaban’a rakip olan Hayri Tekelioğlu çalışmalarını sürdürüyor.Tekelioğlu ve yönetim kurulunda yer alacak isimler Trabzonspo

Tekelioğlu: Bu yarışın kaybedeni yok!

28 Haziran’da yapılacak olan Türkiye Futbol Antrönerleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi’nin Genel Kurulunda Mevcut Başkan Nurettin Balaban’a rakip olan Hayri Tekelioğlu çalışmalarını sürdürüyor.

Tekelioğlu ve yönetim kurulunda yer alacak isimler Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu’na ziyarette bulundu.

Tekelioğlu burada Haber61.net'e yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Çok önemli sonuçlar alıyoruz, arkadaşlarımızdan destek görüyoruz. Bir değişime ihtiyaç olduğunu bütün üyelerimiz söylüyor. Bizde bu değişimi gerçekleştirmek için yola çıktık. Birinci hedefim kimseyi kırmadan dökmeden gayet medeni bir şekilde demokratik bir şekilde yarış yapmak. Bu yarışın kaybedeni olmuyor. Neticesinde Trabzon futbolu, Trabzon antrenörü kazanıyor. Bu düşünce içerisindeyiz” dedi.

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

ANTRENÖRLERİMİZİ İHRAÇ ETMEK ZORUNDAYIZ

Antrenörlerin sayısının çok arttığını belirten Tekelioğlu, “Antrenör ihraç edemiyoruz artık. Profesyonel liglere baktığımızda bir iki tane antrenörümüz dışarda görev yapıyor. Bu bizi derinden üzüyor. Bizim hedefimiz bu antrenör sayısını çoğaltmak. Geçmiş dönemlerde 20-25 antrenörümüz profesyonel liglerde çalışırken bugün bir iki tane antrenörümüz görev yapıyor. Bu durum Türkiye’nin futbol kenti Trabzon adına üzücü. Bu bizim konumumuzda olacak. Yarın belki Celil Beyin konumunda olacak. Trabzonspor’un da gündeminde olacak. Antrenörlerimizi ihraç etmek zorundayız” şeklinde konuştu.

BEKLEDİĞİMİZ HİZMETİ ALAMADIK

Hayri Tekelioğlu, Aradan 3 yıl geçtiğini ifade ederek,  “Nurettin arkadaşımla da görüştüm, görüşüyorum da dostum, arkadaşım. Tek bir kelime söylemedim. Ne basında bir eleştiri getirdim, ne muhalefet yaptım. 3 yıl içerisinde benim basında tek bir eleştirim olmadı, arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım. Görevlerini tamamlamalarını bekledik. Neticede 3 yıl doldu. Arkadaşlarımızdan çok büyük destek geldi. Aday olmayacaktım ama 270 oy var arkamızda bunları yok sayamazdım. Hareket noktamız bu oldu. Bunu yaparken de bölmeden, bütünleştirerek, bütün üyelerimize samimi yaklaşarak bu yola çıkmamız lazım. Bu işin kaybedeni yok. Tatlı olsun diye şu eleştiriyi getiriyorum. Beklediğimiz hizmeti alamadık. Sadece cenaze ve düğün mesajları aldık. Onun dışında bir etkinliğimiz olmuyordu” dedi.

11350224_813265498786500_1866592381_n.jpg

ÜYELERİMİZİN BÜYÜK SORUNLARI VAR

Seçilmeleri halinde yapacakları projelerden bahseden Tekelioğlu, “Biz bütün üyelerimize dokunmayı becerebileceğiz. Üyelerimizin gerçekten büyük sorunları var. 600 tane arkadaşımız var C ve B diplomasında kalmış 15 yıldır. Bir kere bunların sorunlarını çözeceğiz. Gerçekten büyük bir tıkanıklık var. İki ayaklı dernek projemiz var. Sosyal amaçlı ve eğitim amaçlı bir dernek. Hem eğitimi hem derneğimizi sosyal bir boyuta getirmemiz lazım. Bunlarla ilgili çok güzel projelerimiz var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem