Tehdit yalanlandı ama...

İzmir Milletvekili Aşlık, Başbakan ile karşı karşıya gelen Zekeriya Öz hakkında çok tartışılacak bir tweet paylaştı. AK Parti'li Ali Aşlık açıklamalarıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Savcı Zekeriya Öz hakkında yazdığı mesajda gösterdiği örn

Tehdit yalanlandı ama...
İzmir Milletvekili Aşlık, Başbakan ile karşı karşıya gelen Zekeriya Öz hakkında çok tartışılacak bir tweet paylaştı.
 
AK Parti'li Ali Aşlık açıklamalarıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Savcı Zekeriya Öz hakkında yazdığı mesajda gösterdiği örnekle dikkat çekti.
 
"SAVCI MURAT GÖK GİBİ SONUNU HAZIRLAYACAK"
 
İzmir'de bir dönem belediyelere yönelik yaptığı operasyonlar çok konuşulan ve Nisan 2013'te tayin edildiği Samsun'daki lojmanında ölü bulunan bir dönemin Özel Yetkili Savcısı Murat Gök örneğini işaret eden Aşlık mesajında şunları yazdı :
 
"Savcı Öz; Savcı Murat Gök gibi kendi sonunu kendi hazırlayacak! Ne demiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..."
 
Öte yandan Başbakanlık müşaviri Hamdi Kılıç'ta şunları yazdı..
 
"Devlet geleneğimizin kendini korumak için tarih boyunca geliştirdiği reflekslerin bir kısmı epeyce ürpertici, benden hatırlatması. "
 
"Aldığı tüm yaralara rağmen bu ülkede devlet geleneği diye bir şey hala var. Bunun ne olduğunu anlamak için biraz tarih okumak yeter."
 
İşte o tweet;
 
tehdittwitler-(1).jpg
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler