TEDES kararı sürücüleri sevindirdi

Ordu'da TEDES kaldırılma kararı sürücüleri sevindirdi.

TEDES kararı sürücüleri sevindirdi
Son günlerde tartışma konusu olan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi’nin (TEDES) kaldırıldığının açıklanmasına en çok sürücüler sevindi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından, TEDES uygulamasının kaldırıldığının açıklanması üzerine Ordu’da sürücüler sevinirken birçok vatandaşlar da üzüldü. Ordu'da 18 Kasım 2015 tarihinden bu yana hizmet veren 119 kule radar cihazı ile 11 araç plaka sisteminden rahatsız olan sürücüler uygulamanın kaldırılmasını olumlu bulduklarını belirttiler. Bazı sürücüler "TEDES’siz hayat oh ne rahat" diye konuşurken bazı sürücüler ise “TEDES sebebiyle Ordu’dan geçmek istemiyorduk. Bu uygulama iyi oldu” dediler.

Ordulu vatandaşlar ise TEDES’in kaldırılacak olmasını olumlu bulmadıklarını belirttiler. Ordulu Vedat Dönmez, “Benim de aracım var. Bu araç ile hız sınırlarına uyuyorduk. TEDES’e kendimizi alıştırmıştık ve gayet olumlu bir uygulama idi. Şimdi TEDES’in kaldırılacak olması kazalara davetiye çıkaracaktır” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem