Tecavüze Uğradığı İddia Edilen Kız Kayıplara Karıştı - Kocaeli Haber

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 15 yaşındaki lise öğrencisi K.A., iddiaya göre tecavüze uğradıktan sonra hamile kaldı. Ailesinin onayı ile kürtaj olan K.A. ise kayıplara karıştı. Körfez Kız Meslek Lisesi'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki K.A., aile

Tecavüze Uğradığı İddia Edilen Kız Kayıplara Karıştı - Kocaeli Haber

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 15 yaşındaki lise öğrencisi K.A., iddiaya göre tecavüze uğradıktan sonra hamile kaldı. Ailesinin onayı ile kürtaj olan K.A. ise kayıplara karıştı.

Körfez Kız Meslek Lisesi'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki K.A., ailesinin iddialarına göre, yaşadığı Kalburcu köyünde bulunan bir kişi tarafından bir yıl önce ormanlık alanda tecavüze uğradı. Olayın ardından başka bir kişi tarafından daha tecavüze uğrayan ve hamile kalan K.A., tecavüze uğradığı kişi tarafından tehdit edildiği için durumu kimseye anlatamadı.

Hamileliği ilerleyen ve karnı şişmeye başlayan K.A.'nın durumu ailesine anlatmasının ardından babası F.B., muayene için gittikleri hastanede kızlarının 22 haftalık hamile olduğunu öğrenince durumu jandarma ekiplerine haber vererek şikayetçi oldu. Daha sonra açılan davada ise şüpheli B.Y., genç kız ile kendi rızası sonrasında birlikte olduklarını söyleyerek tecavüz iddialarını reddetti. Ailesinin rızasıyla kürtaj olan K.A. ise açılan davada "kovuşturmaya yer yok" kararının çıkmasının ardından kayıplara karıştı.

Kızlarının davanın ardından kayıplara karıştığını ve hayatından şüphe duyduklarını söyleyen anne Sevil A. ve baba Necmettin A. ise yetkililerden kızlarının bir an önce bulunması için yardım istediklerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler