Tecavüzcüsüyle evlendirildi!

İZMİR’de, 8 ay önce 4 kişinin tecavüzüne uğrayan 15 yaşındaki S.F., ailesinin kararıyla tecavüzcülerden biri ile birlikte yaşamaya başlayıp düğün yaptı. 8 aylık hamile olan S.F.’ nin yaşadığı dram, birlikte yaşadığı 33 yaşındaki İ.B.’den yediği dayak sonr

Tecavüzcüsüyle evlendirildi!

İZMİR’de, 8 ay önce 4 kişinin tecavüzüne uğrayan 15 yaşındaki S.F., ailesinin kararıyla tecavüzcülerden biri ile birlikte yaşamaya başlayıp düğün yaptı. 8 aylık hamile olan S.F.’ nin yaşadığı dram, birlikte yaşadığı 33 yaşındaki İ.B.’den yediği dayak sonrası hastaneye kaldırılması ile ortaya çıktı. Düşük yapma riski bulunan S.F. tedavi altına alınırken, birlikte yaşadığı İ.B. gözaltına alındı. 

15 yaşındaki S.F., yaklaşık 8 ay önce iki ortak arkadaşının aracılığıyla bir su bayisinde çalışan İ.B. ile tanıştı. Bir süre sonra İ.B., genç kızı evine davet etti. S.F., Konak İlçesi İkiçeşmelik Semti’ndeki eve iki kız arkadaşıyla birlikte gitti.

 4 KİŞİ TECAVÜZ ETTİ

 Kızları, İ.B. ve onun üç erkek arkadaşı karşıladı. Bir süre sohbet ettikten sonra S.F.’nin iki kız arkadaşı evden ayrıldı. Evde yalnız kalan S.F.’ye, iddiaya göre İ.B. ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen üç erkek arkadaşı tecavüz etti. Yaşadıklarını kimseye anlatmaması için tehdit edildiği öne sürülen S.F. daha sonra evine gönderildi.

 TECAVÜZCÜ İLE DÜĞÜN

 Yaklaşık 4 ay önce hamile olduğunu anlayan S.F., durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine, S.F.’nin ailesi ve İ.B. arasında bir görüşme gerçekleşti. Görüşme sonucu alınan ortak karar sonrası S.F. ile İ.B., resmi nikah olmadan gerçekleştirdikleri düğün sonrası birlikte yaşamaya başladı.

 DAYAK YEDİ, DRAM ORTAYA ÇIKTI

 Bayraklı ilçesi Gümüşala Mahallesi’nde tutulan bir evde İ.B. ile birlikte oturan S.F.’nin yaşadıklarına bir de fiziksel şiddet eklendi. S.F., dün, İ.B.’nin kendisini dövmesiyle hastanelik oldu. Saat 23.30 sıralarında Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan S.F.’nin yaşının 15 olduğunu gören görevliler, durumu polise ihbar etti. Yediği dayak sonrası yaşadıkları ortaya çıkan yaklaşık 8 aylık hamile S.F.’nin karnındaki bebeğin de düşme riskinin bulunduğu belirtildi. Yapılan araştırmalar sonucu İ.B. yakalanıp, Gümüşpala Polis Merkezi’ne götürüldü. Ardından Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü diğer zanlıların da arandığı belirtildi.

 S.F.’nin ilk ifadesinde, İ.B. ve onun üç erkek arkaşının tecavüzüne uğradığını ve şikayetçi olduğu söylediği öğrenildi. S.F.’nin ailesinin ise İ.B.’den şikayetçi olmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler