TBMM'de bir ilk daha
AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Meclis kürsüsünde konuşan ilk türbanlı milletvekili oldu.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı bütçelerinin görüşüldüğü Meclis Genel Kurulu'nda söz alan Çelik, konuşmasının sonunda i
Yayınlanma:
AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Meclis kürsüsünde konuşan ilk türbanlı milletvekili oldu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı bütçelerinin görüşüldüğü Meclis Genel Kurulu'nda söz alan Çelik, konuşmasının sonunda iktidar milletvekilleri tarafından uzun süre alkışlandı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Gündem
