TBMM Başkanı ile Erdoğan Görüştü

 TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışmaları ile ilgili AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Çiçek, herhangi bir açıklama yapmadan Başbakanlık'tan ay

TBMM Başkanı ile Erdoğan Görüştü

 

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışmaları ile ilgili AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Çiçek, herhangi bir açıklama yapmadan Başbakanlık'tan ayrıldı.
 
Tbmm Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışmaları ile ilgili bugün AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan randevu talep etmişti.
 
Bu kapsamda Cemil Çiçek, Başbakalık'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile biraraya geldi. Saat 17: 45'te Başbakanlıga gelen Meclis Başkanı Çiçek'i, Başbakan Erdoğan dışarıda karşıladı.
 
Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Meclis Başkanı herhangi bir açıklama yapmadan Başbakanlık'tan ayrıldı. Çiçek'i uğurlayan Erdoğan da ardından başka bir programa katılmak üzere Başbakanlık'tan ayrıldı.
 
BAHÇELİ İLE YARIN GÖRÜŞECEK
 
Tbmm Başkanı Çiçek, yarın da MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya gelecek.Ziyaret, yarın saat 12.00'de Bahçeli'nin Tbmm'deki makamında gerçekleşecek. Öte yandan Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan randevu talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler