Tavuk cinayeti! 3 ölü 2 yaralı!

Olay dün Adana Seyhan'a bağlı Küçükdili beldesi Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi.İddiaya göre komşu olan Kadir Örgen ile Metin Batır'ın çocukları sokakta oynadıkları sırada Metin Batır'ın tavukları, Kadir Örgen'in bahçesine girdi.Bunun üzerine iki aile

Tavuk cinayeti! 3 ölü 2 yaralı!

Olay dün Adana Seyhan'a bağlı Küçükdili beldesi Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre komşu olan Kadir Örgen ile Metin Batır'ın çocukları sokakta oynadıkları sırada Metin Batır'ın tavukları, Kadir Örgen'in bahçesine girdi.

Bunun üzerine iki ailenin 8-10 yaşlarındaki çocukları kavga etmeye başladı. Gözde Örgen'in de elinde bıçakla çocuklarını korumak için diğer çocuklara saldırdığı öne sürüldü.

Sesleri duyup evden dışarı çıkan Metin Batır ise çocuklarının bıçakla kovalandığını görünce olaya müdahale etti. Ardından tartışmaya Kadir Örgen ve yakınları da karışınca ortalık bir anda savaş alanına döndü.

19 BOŞ KOVAN BULUNDU

Taş ve sopaların yanı sıra silahların da kullanıldığı kavga çatışmaya dönüştü. Olayda Kadir Örgen (20), Metin Batır (31) ve Yüksel Yeter (19) hayatını kaybetti, Turan Batır ve Enis Batır ağır yaralandı.

Polis olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı, 3 kişinin daha arandığı öğrenildi. İki tabancanın kullanıldığı olay yerinde yapılan incelemede ise 19 boş kovan bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem