Tatlıses'ten mucize adımlar!

Silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan ve sol tarafına felç gelen İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ile ilgili son haber geldi. 14 Mart gecesi program çekiminden çıkarken silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan ve sol tarafına felç gelen İbrahim Ta

Tatlıses'ten mucize adımlar!

Silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan ve sol tarafına felç gelen İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ile ilgili son haber geldi.

 

14 Mart gecesi program çekiminden çıkarken silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan ve sol tarafına felç gelen İbrahim Tatlıses'in Almanya Münih'te tedavi gördüğü hastanede yürümeye başladığı belirtildi.

 

Saldırı sırasında sanatçının otomobilinin arka koltuğunda oturan ve kendisine de iki mermi isabet eden asistanı Damla Buket Çakıcı, Tatlıses'in sağlığında çok olumlu gelişmeler olduğunu söyledi. Çakıcı şöyle konuştu:

 

HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ

"İbrahim Bey çok şükür her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Beyni ve vücudu fizik tedaviye cevap veriyor. Adım atmaya başladı. Yavaş yavaş yürüyor. Zaten bütün yapılan çalışmalar da onun rahatlıkla yürüyebilmesi için. Çok şükür bir sorun gözükmüyor. Ne zaman İstanbul'a döneceği henüz belli değil."

 

Kendisinin de fizik tedavisinin sürdüğünü belirten Çakıcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim sorunum yüz sinirlerimle alakalı. Boynumdan kurşun girdi. İki mermi de yüz sinirlerime zarar verdi. Sorun yüzümün sol tarafında.

 

Sol taraf ne zaman tedaviye cevap verir düzelirse o zaman her şey normale dönecek. Ben İbrahim Bey'in yanına gitmeyi istiyorum ama kulağım delik henüz kapanmadı, o yüzden uçağa binemiyorum. İnşallah iyileşince yanına gidip göreceğim."

 

ADAĞINI YERİNE GETİRDİ

Öte yandan İbrahim Tatlıses, İstanbul'da tedavi olurken 40 kurban adayan oğlu Ahmet Tatlı sanatçının durumunun düzelmesi üzerine kurbanları keserek fakir fukaraya dağıttığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem