Tatlıses'ten büyük sürpriz!

30 bin kişinin katılımıyla GAP Arena Stadyumu'nda düzenlenen etkinliğe telefon ile bağlanan Şanlıurfalı sanatçı; hemşerilerine selam gönderip, kendisine yapılan dualardan dolayı teşekkür etti.Tatlıses, "Organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum. Organizas

Tatlıses'ten büyük sürpriz!

30 bin kişinin katılımıyla GAP Arena Stadyumu'nda düzenlenen etkinliğe telefon ile bağlanan Şanlıurfalı sanatçı; hemşerilerine selam gönderip, kendisine yapılan dualardan dolayı teşekkür etti.

Tatlıses, "Organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum. Organizasyonun manevi lideri, değerli büyüğümüzün ellerini öpüyor, saygı ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.

9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında 18 ülkeden 54 çocuğun katıldığı 'Şanlıurfa Etkinlikleri' GAP Arena Stadyumu'nda düzenlendi. 30 bin kapasiteli stadyumun dolduğu etkinlikleri Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ile protokol üyeleri ve vatandaşlar izledi. Halk oyunu gösterileri ve Türkçe öğrenen çocukların şarkılar söylediği etkinlikler sırasında, platformdan uğradığı silahlı saldırı sonrası tedavisine devam edilen İbrahim Tatlıses ile telefon bağlantısı yapılacağı anons edildi.

Yapılan anonsun ardından tribünleri dolduran binlerce kişi, Şanlıurfalı sanatçının sesini duyacak olmanın mutluluğunu yaşadı. "Canım hemşerilerim nasılsınız" diyerek sözlerine başlayan İbrahim Tatlıses, etkinlikleri Şanlıurfa'da izleyemediği için çok üzüntü duyduğunu ifade etti. Tedavisi sürecinde kendisi için kalpten dua edenlere teşekkür eden Tatlıses şöyle konuştu:

"Herkese ettiği kalbi dualar için çok teşekkür ediyorum. Herkese saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Şu an aranızda olamadığım için beni bağışlayın. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Organizasyonun manevi lideri, değerli büyüğümüzün ellerini öpüyor, saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Şu an oradan gelen sesleri duyuyor, duaları hissediyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Beni sizler dünyaya tanıttınız. Ben de Urfa'nın adına leke getirmedim. Urfayı şerefimden büyük şeref, adımdan büyük isim olarak gördüm. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle hepinize saygılarımı sunuyorum. İnşallah en kısa zamanda oradayım."

Tatlıses konuşmasında ayrıca etkinlikleri izleyen ve İstanbul'da kendisini ziyaret eden Devlet Bakanı Faruk Çelik'e ve kendisini sık sık telefonla arayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür etti.

Kısa süren konuşmasının ardından telefonu kapatan Tatlıses lehine tribünlerden bir süre sevgi tezahüratları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler