Tatlıses'i orada kim koruyacak?

Bİr televizyon kanalındaki yayını sonrası silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan ve Maslak Acıbadem Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde uzun süre tedavi gören İbrahim Tatlıses, dün sabaha karşı taburcu edilerek Almanya'ya sevk edildi. Ünlü sanatçıyı

Tatlıses'i orada kim koruyacak?

Bİr televizyon kanalındaki yayını sonrası silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan ve Maslak Acıbadem Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde uzun süre tedavi gören İbrahim Tatlıses, dün sabaha karşı taburcu edilerek Almanya'ya sevk edildi. Ünlü sanatçıyı Almanya'daki klinikte iki Türk polis memuru koruyacak. 14 Mart'tan bu yana tedavisi devam eden Tatlıses, hastanenin ambulansıyla karayolundan geniş güvenlik önlemleri altında Atatürk Havalimanı E Kapısı'na götürüldü.

 

Saçları kesilmiş ve beyazlamış

Sol tarafındaki felç nedeniyle Münih'in Murnau ilçesinde bulunan Berufsgenossenschaft-Unfallklinik'te fizik ve rehabilitasyon tedavisi görecek olan Tatlıses, Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Almanya'ya gitti. Uçağa alınmayan yakınları ise ilerleyen saatlerde tarifeli uçakla Almanya'ya uçtu. Tatlıses uçağa konulurken oğlu İdo babasının elini öptü. İdo'nun sınavları nedeniyle babasının ilk günlerinde yanında olamayacağı, ilerleyen günlerde Münih'e gideceği açıklandı. Ünlü sanatçı uçağa bindirilirken yakınları basının görüntü almasını engellemek için montları ile paravan kurmaya çalışırken, Tatlıses'in saçının kesildiği ve beyazlaştığı görüldü. Suikastten mucize eseri sağ olarak kurtulan İbrahim Tatlıses'e Koruma Şube Müdürlüğü, 2 polis memurunu koruma olarak atadı. Polislerden biri iki gün önce İbrahim Tatlıses'in tedavi göreceği hastaneye giderek keşif yaptı. Giriş ve çıkış kapılarını mercek altına alan polis memurunun Almanya'da silahıyla görev yapmasına izin verilmedi. Polis memurunun silahlı görev yapabilmesi için 2 ülke arasında diplomatik temaslar başladı. Diğer koruması da Tatlıses ile birlikte Almanya'ya gitti.

 

Ahmet Bayer'i ayağa kaldıran hastanede

 

İbrahİm Tatlıses sol tarafındaki felç için, 4 yıl önce Bodrum'da vurgun yiyen ve felç olan işadamı Ahmet Bayer'in tedavi gördüğü kliniğe gitti. Bayer'e göre durumu daha iyi olan Tatlıses'in kısa sürede iyileşmesi bekleniyor. Ünlü sanatçının tedavisine başlanırken, basın mensuplarının hastaneye girmesine izin verilmedi.

 

İDO, BABASINI ELİNİ ÖPEREK UĞURLADI:

Tatlıses uçağa bindirilirken oğlu İdo babasının elini öptü. İdo'nun sınavları nedeniyle ilerleyen günlerde Münih'e gideceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem