Tatlıses'i izlerken orgazm oluyorsun

40 yıllık eşi Vali Yardımcısı Hasan Özhan’dan 2 yıl önce boşanan Meliha Yücebaş, ‘Bürokratzede’ adlı bir kitap yazdı. Eşinin şiddet ve ihanetine uğradığını öne sürdü Samsun Vali Yardımcısı Hasan Özhan ile Meliha Yücebaş, 2 yıl önce ayrıldı. 3 yıl önce mah

Tatlıses'i izlerken orgazm oluyorsun

40 yıllık eşi Vali Yardımcısı Hasan Özhan’dan 2 yıl önce boşanan Meliha Yücebaş, ‘Bürokratzede’ adlı bir kitap yazdı. Eşinin şiddet ve ihanetine uğradığını öne sürdü

 Samsun Vali Yardımcısı Hasan Özhan ile Meliha Yücebaş, 2 yıl önce ayrıldı. 3 yıl önce mahkemeye boşanma dilekçesi veren Yücebaş, eşinin kendisini aldattığını, şiddet uyguladığını ileri sürdü. İddiayı yalanlayan Hasan Özhan, “Bunlar boşanmakta olan bir kadının kin, nefret ve intikam duygularıyla ortaya attığı iddialardır” dedi. Çift 2010’da boşandı.

 

‘TECAVÜZE UĞRADIM’

 

Yücebaş, biten evliliğinin ardından 40 yıllık beraberliğini kitaplaştırdı. ‘Bürokratzede’ isimli kitapta, ismini belirtmediği eski kocasına yönelik iddialarda bulunan Yücebaş, eşinin, televizyonda İbrahim Tatlıses’i izlerken “Sen bu adamı izlerken orgazm oluyorsun” dediğini öne sürdü.

Eşinin tecavüzüne de uğradığını iddia eden Yücebaş, kocasının valizinde peçeteye sarılmış bir kadın külodu bulduğunu da anlattı. Yücebaş bu iddiasını, şu cümlelerle dile getirdi: “Eşimin Ankara’ya giderken kullandığı valizin fermuarlı cebinde peçeteye sarılmış bir kadın külodu buldum.

Kadınca merak mı, şaşkınlık mı külodu incelemeye başladım. Elime aldım açtım, kocaman sıradan bir külottu.” Yücebaş kitabında eşinin ilk olarak kendisini Siirt’in Eruh İlçesi’nde görev yaptığı sırada tekme tokat dövdüğünü ve yüzü gözü morardığı için günlerce kimseyle görüşmediğini de öne sürdü.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem