Tatlıses sahnede bastonu fırlattı!

 Kral TV Müzik Ödülleri'nde "Yaşam Boyu Onur ödülü" bu yıl İbrahim Tatıses'in oldu. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı ödül töreninde Tatlıses, sahneye çıkar çıkmaz bastonunu attı, Orhan Gencebay'ın elini öptü. Ödül törenine Demet Akalın'ın attığı bir

Tatlıses sahnede bastonu fırlattı!

 

Kral TV Müzik Ödülleri'nde "Yaşam Boyu Onur ödülü" bu yıl İbrahim Tatıses'in oldu. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı ödül töreninde Tatlıses, sahneye çıkar çıkmaz bastonunu attı, Orhan Gencebay'ın elini öptü. Ödül törenine Demet Akalın'ın attığı bir twit ise sosyal medyayı karıştırdı!

 

Kral TV Müzik Ödülleri bu yıl da oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Gecenin en sürpriz dakikaları ise İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz yıl rahatsızlığı nedeniyle alamadığı "Yaşam Boyu Onur Ödülü"nü almak için sahneye geldiği anlarda yaşandı. 

 

ÖDÜLÜ ORHAN GENCEBAY'DAN

 

Yardımcıları aracılığıyla sahneye kadar gelen Tatlıses'e gecede eşi Ayşegül Yıldız eşlik etti. Sahneye kadar bastonuyla gelen Tatlıses, daha sonra elindeki bastonu fırlatınca salondan büyük alkış topladı. Törende konuşan Orhan Gencebay, geçtiğimiz yıl yaşananların kendilerini büyük üzüntü verdiğini söyleyerek, Tatlıses'in yeri doldurulamaz bir isim, büyük bir yorumcu olduğunu anlattı.

 

TATLISES KONUŞTU

 

Geçtiğimiz yıl ödül törenini Almanya'dan izlediğini söyleyen Tatlıses, o gün söylenenleri aklına kazıdığını ifade etti. Kral ödüllerinin müzik camiasının aynası olduğunu, ödüllerin sanatçılar için büyük önem taşıdığını söyleyen Tatlıses, ödülünü Orhan Gencebay'dan aldı. Ödülü alırken Orhan Gencebay'ın elini öpen Tatlıses, salondan büyük alkış topladı. 

 

DEMET'İN ATTIĞI TWİT OLAY OLDU

 

İbrahim Tatlıses ödül konuşmasını yaptığı sırada, kavgalı olduğu şarkıcı Demet Akalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan ilginç bir çıkış yaptı. Akalın Twitter sayfasına “Cennette cehennemde bu dünyada ne kadar büyüksün sen Allahım” yazdı. Kral TV Müzik Ödülleri’yle ilgili yazan Demet Akalın’ın Tatlıses sahnedeyken attığı bu twit Tatlıses’e gönderme olarak algılandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem