Tatil dönüşü kaza: 7 yaralı

Kocaeli-Kandıra yolunda tatilinden dönen ailelerinin bulunduğu iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, tatilden dönen ailenin içinde bulunduğu Mustafa D. (35) idaresindeki 41 ED 077 plakalı araç, Erikli kö

Tatil dönüşü kaza: 7 yaralı

Kocaeli-Kandıra yolunda tatilinden dönen ailelerinin bulunduğu iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, tatilden dönen ailenin içinde bulunduğu Mustafa D. (35) idaresindeki 41 ED 077 plakalı araç, Erikli köyü yolu sapağından Kandıra yoluna çıkmak için manevra yaptı. Bu sırada Kandıra istikametinden İzmit istikametine gitmekte olan Emin K. idaresindeki 41 KF 380 plakalı araç ise diğer aracın yola kontrolsüz çıktığını görerek selektör yaparak korna çalarak sürücüyü uyarmak istedi. Yapılan uyarıları duymayarak sürücünün yola çıkmaya devam ettiğini gören Mustafa Ç. frene basmasına rağmen duramayınca Mustafa D. idaresindeki 41 ED 077 araca çarptı.

Kaza sonrasında 41 ED 077 içerisinde bulunan sürücü Mustafa D., eşi Arzu D. ve iki kızı, 41 KF 380 plakalı otomobilde ise sürücü Emin K., Mustafa Ç., ve Yasin Ş. ki araç içerisinde sıkışarak yaralandılar. Kazayı gören vatandaşlar ise durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Alınan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan 2'si çocuk 7 yaralı, ambulanslara alınarak Kocaeli Devlet, Seka Devlet, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındılar.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza nedeniyle Kandıra yolunun İzmit yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan araçların çekici ile kaldırılmasının ardından Kandıra-İzmit yolu trafiği yeniden normale dönerken olduğu Jandarma ekipleri kaza hakkında inceleme başlattılar.

Tatil dönüşü kaza: 7 yaralı

Tatil dönüşü kaza: 7 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler