Tarkan'ın koruması şov yaptı

Bugüne kadar pek çok ünlü kişinin korumalığını yapmış olan Levent Ağaoğlu, Tarkan ile 14 yıl çalışmış. Bu 14 sene içinde pek çok konser iptaline takınıklık etmiş olan Ağaoğlu, Habertürk'ten Esin Övet'e verdiği röportajda 2011 senesinde Trabzon'daki konser

Tarkan'ın koruması şov yaptı
Bugüne kadar pek çok ünlü kişinin korumalığını yapmış olan Levent Ağaoğlu, Tarkan ile 14 yıl çalışmış. Bu 14 sene içinde pek çok konser iptaline takınıklık etmiş olan Ağaoğlu, Habertürk'ten Esin Övet'e verdiği röportajda 2011 senesinde Trabzon'daki konserde yaşananları şöyle anlattı:
 
-Sen Tarkan’ın en yakınında 14 sene hizmet verdin. Tarkan’ın konserleri bu anlamda çok iptal edildi.
 
Sosyal ağlar inanılmaz haberlerle dolu , bu nedenle halkı kontrol etmek kolay değil. Eğer sosyal ağlara bir şey yansımazsa halk pek oralı olmuyor. Bunun örneğini mesela 2011’de Trabzon konserinde yaşadık.
 
-O günü çok iyi hatırlıyorum. Sizde o an neler yaşandı?
 
Konser öncesi Tarkan Bey’in haberi olmadı. Ekiple toplantı yaparken konser sırasında bir küçük tepki gelirse Tarkan Bey’i sahneden indirmek zorunda kalacağımı ve hiçbir şekilde geri adım atmayacağımı söyledim.
 
-Konser öncesi toplantısı nasıl gelişti?
Konser öncesi yapılan toplantıda riski görmek ve ona göre hareket etmek kararı alındı. Tarkan’a bu yüzden söylenmedi. Riski kontrol ederken yanlış kararlar alınabilirdi. Sonuç olarak milyarca yatırım yapılmış. O konrserde 700 kişi çalışıyordu. Tarkan’a bahsetme kısmı, risk yaşanırsaya saklandı. Tarkan konser öncesi dinlenir, asla televizyon izlemez. Gazete pek okumaz. Zaten o an gelişen bir olay oldu. Konser saati yaklaşmıştı, sahneye çıkıp baktım 50 bin kişi karşımda duruyor. Henüz şehit haberlerinden kimsenin haberi olmamış. Normal akışa devam ettik. Tarkan Bey sahneye çıktı. Sahnenin sol tarafında sadece bir kişi Türk bayrağı açarak bağırmaya başladı. Yardımcılarıma “Dinleyin bakayım ne diyor” dedim. “Şehitler var konseri iptal et” diye bağırıyordu. Elindeki telefona bakıp yanındakilere bir şeyler söylemeye başladı. Tarkan Bey üçüncü şarkıdan sonra o bölgede bir hareketlilik olduğunu fark etti. Ben de kendisine o sırada konseri uygun bir şekilde bitirmesi gerektiğini söyledim. Kendisi “Bu kadar insan buraya gelmiş, bunların haberi yok mu” dedi. Ben de kendisine 50 bin kişinin psikolojisini bilemeyeceğimi ama bu durumun artık dalga dalga herkese yayılacağını ve engellenemez kötü şeylerin yaşanacağını belirtip “Aksi takdirde sizi zorla alıp sahneden indireceğim ve alandan uzaklaştıracağım” diyerek tehdit etmek zorunda kaldım. Bu tür ortamlarda net kararlar önemlidir. Onun hayatını riske atamam. Ama o sevenlerini düşünüyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler