Tarkan, onu görünce şok oldu

Tarkan'ın 'Adımı kalbine yaz, beni unutma!' şarkısı kısmen gerçek oldu. Sanatçının, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserler sırasında ilginç bir olay yaşandı. Sanatçının ismini ve fotoğrafını vücudana dövme yaptıran bir hayranı, kulise girmek ist

Tarkan, onu görünce şok oldu

Tarkan'ın 'Adımı kalbine yaz, beni unutma!' şarkısı kısmen gerçek oldu. Sanatçının, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserler sırasında ilginç bir olay yaşandı. Sanatçının ismini ve fotoğrafını vücudana dövme yaptıran bir hayranı, kulise girmek istedi. Ancak korumalar, güvenlik gerekçesiyle izin vermedi.

060920151405540338406.jpg

HAYRANA ÖZEL İMZA

Hayranı dövmelerini gösterince durum Tarkan'a haber verildi. Sanatçı, kendisini fanatiklik derecesinde seven hayranını kabul etti. Hayranı, Megastar'a dövmelerini gösterdi. Çok şaşıran Tarkan, ardından hayranına imza verip sarıldı ve onun gönlünü aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem