Tarkan köylü oluyor

 Şarkıları kadar doğa ve hayvan dostu olarak da gönüllerde taht kuran Megastar Tarkan, şehirden köye göçüyor. Ünlü popçu, doğayı ve kültürü yaşatma projeleriyle tanınan Seferihisarlılar'la komşu olmak için düğmeye bastı.  DESTEK VERMİŞTİ Daha önce de İzmi

Tarkan köylü oluyor

 

Şarkıları kadar doğa ve hayvan dostu olarak da gönüllerde taht kuran Megastar Tarkan, şehirden köye göçüyor. Ünlü popçu, doğayı ve kültürü yaşatma projeleriyle tanınan Seferihisarlılar'la komşu olmak için düğmeye bastı. 
 
DESTEK VERMİŞTİ 
Daha önce de İzmir Seferihisar'daki doğa projelerine destek veren Tarkan, burada köyleri gezerek halkla kucaklaşmıştı. Yaptığı gezi sırasında aşık olduğu Seferihisar'a övgüler yağdıran Megastar, buradan bir arsa aldı. 
 
KAPISI KOMŞULARA AÇIK 
Yaklaşık 550 bin TL ödeyerek 15 dönüm arazi alan Megastar doğal bir hayat yaşayacak. Hiçbir yaprağa bile zarar vermeden ahşap bir ev yapacak olan şarkıcı, organik tarımla da uğraşacak. Tarkan'ın, yeni evinin kapıları ise köylülere her zaman açık olacakmış. 
 
"GELECEĞİN TÜRKİYE'Sİ"
Belediye ve Doğa Derneği'nin yürüttüğü projelere destek veren Tarkan, "Burada sanki geleceğin Türkiye'sini gördüm" diyerek Seferihisar'a hayranlığını dile getirmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem