Taran'ı taça attı Sergen'e pas

Acun Ilıcalı, "Yetenek Sizsiniz"in yeni jüri üyesinin Sergen Yalçın olduğunu resmen açıkladı.Ali Taran'ın "Yetenek Sizsiniz"de yer almamasıyla ilgili konuşan Acun Ilıcalı, "Profesyonel bir hayat yaşıyoruz. Her projede herkesle beraber olamıyoruz. Herkes h

Taran'ı taça attı Sergen'e pas

Acun Ilıcalı, "Yetenek Sizsiniz"in yeni jüri üyesinin Sergen Yalçın olduğunu resmen açıkladı.

Ali Taran'ın "Yetenek Sizsiniz"de yer almamasıyla ilgili konuşan Acun Ilıcalı, "Profesyonel bir hayat yaşıyoruz. Her projede herkesle beraber olamıyoruz. Herkes her yerde olamıyor. Bu değişiklikler iyidir" dedi.

Ali Taran'ın düğününe 1 yıldır yanında çalışan yardımcısı Hanzade'nin düğününe katılması gerektiği için Rize'de olduğunu bu nedenle katılamadığını söyleyen Acun ünlü reklamcıya son mesajını şöyle gönderdi: "Allah bir yastıkta kocatsın"

Bu arada, son günlerde kazandığı paraların konuşulmasını espriyle karşılayan Acun Ilıcalı, " Sürekli paralar dönüyor etrafta. Para para para. Basın maddi sıkıntıda herhalde. Sürekli para muhabbeti dönüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler