Taraftarların Onur sevgisi

Trabzonsporlu taraftarlar arasında yeni doğan bebeklere en çok Onur’un ismi verildi.Trabzonspor'un başarılı kalecisi ve takım kaptanı, Bordo mavi taraftarların büyük sevgisini kazanan Onur'un ismi yeni doğan bebeklere en çok verilen isimler arasında yer a

Taraftarların Onur sevgisi

Trabzonsporlu taraftarlar arasında yeni doğan bebeklere en çok Onur’un ismi verildi.

Trabzonspor'un başarılı kalecisi ve takım kaptanı, Bordo mavi taraftarların büyük sevgisini kazanan Onur'un ismi yeni doğan bebeklere en çok verilen isimler arasında yer aldı.

Türkiye’nin dört bir yanında Trabzonluların yanı sıra Trabzonlu olmayan ancak Trabzonsporlu olan çiftlerde yeni doğan çocuklarına Trabzonsporlu futbolcuların isimlerini koyma geleneğini sürdürüyor.

Urfa Trabzonsporlular derneği üyesi  Trabzonspor taraftarı Urfalı çift  Fatih – Özlem Nuroğlu ‘da yeni doğan bebeklerine Trabzonspor kaptanı Onur’un ismini verdiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler