Tansu Çiller Yunanistan'ı karıştırdı

Eski Başbakan Tansu Çiller’in “INFO” adlı tekneyle Ege’de Kalymnos, Leros ve Kos adalarını ziyaret etmesi ülkede büyük tepkiyle karşılandı. Yunan medyası “Kardak krizinin (1996) başbakanı Ege’de” şeklindeki ifadelerle tepki gösterdi. Hafta başından bu yan

Tansu Çiller Yunanistan'ı karıştırdı
Eski Başbakan Tansu Çiller’in “INFO” adlı tekneyle Ege’de Kalymnos, Leros ve Kos adalarını ziyaret etmesi ülkede büyük tepkiyle karşılandı. Yunan medyası “Kardak krizinin (1996) başbakanı Ege’de” şeklindeki ifadelerle tepki gösterdi.
 
Hafta başından bu yana Ege adalarını dolaşan Çiller, arkadaşları ile geldiği Kilimli adasında sahilde dolaştı, adanın deniz ürünü mezelerini tattı ve alışveriş yaptı.
 
Kos adasından yayın yapan bir internet sitesi, “Daha neler göreceğiz? Kardak’ı işgal edip savaş çıkarmak isteyen Türkiye’nin eski başbakanı Kilimli adasında. Çiller’i Kilimli’de istemiyoruz. Kilimli halkı uyan” diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler