Tanklı toplu büyük operasyon..

Diyarbakır'da uyuşturucu madde ekiminin yapıldığı ve depolandığı ormanlık alanlara yönelik operasyon başlatıldığı bildirildi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Lice, Kocaköy ve Hazro ilçelerine bağlı 5 köyde uyuşturucu ekim, işleme ve daha önce üretilen

Tanklı toplu büyük operasyon..

Diyarbakır'da uyuşturucu madde ekiminin yapıldığı ve depolandığı ormanlık alanlara yönelik operasyon başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Lice, Kocaköy ve Hazro ilçelerine bağlı 5 köyde uyuşturucu ekim, işleme ve daha önce üretilen uyuşturucunun depolandığı alanlara yönelik hava destekli operasyon başlatıldı.
 
Operasyonun Jandarma Bölge Komutanlığının sevk ve idaresinde yürütüldüğü kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
"Operasyona Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığının sevk ve idaresinde jandarma özel harekat, polis özel harekat, Silvan Jandarma Komando Alayı ile geçici köy korucularından oluşan güvenlik görevlileri, hava destek unsurları ile zırhlı araçların desteğinde Diyarbakır Jandarma Komutanlığı narkotik, istihbarat, narkotik köpekler ve diğer ilgili uzman ekipler katılmaktadır."
 
Açıklamada, ele geçirilen uyuşturucu madde ve diğer malzemelerle ilgili detaylı açıklamanın operasyon bitiminde yapılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler