Tanker ve deniz otobüsü çarpıştı

 İstanbul Boğazı Kabataş iskelesi yakınlarında İDO Deniz Otobüsü ile ticari yük gemisi çarpıştı. Kazada yaralıların olduğu bildirildi. İstanbul Boğazı'nda seyir halinde olan 7 Tepe isimli İDO Deniz Otobüsü ile ticari yük gemisi çarpıştı. Saat 19.30 sırala

Tanker ve deniz otobüsü çarpıştı

 

İstanbul Boğazı Kabataş iskelesi yakınlarında İDO Deniz Otobüsü ile ticari yük gemisi çarpıştı. Kazada yaralıların olduğu bildirildi.
 
İstanbul Boğazı'nda seyir halinde olan 7 Tepe isimli İDO Deniz Otobüsü ile ticari yük gemisi çarpıştı. Saat 19.30 sıralarında meydana gelen kazada, yolcular arasında yaralananlar oldu. Motorunun da darbe aldığı için bozulan deniz otobüsü saat 19.30'da Kabataş'tan hareket eden Sinan Paşa adlı deniz otobüsü ile Kabataş İskelesi'ne çekildi. 
 
Güvenlik şeridi çekilerek giriş çıkışlara kapatılan iskeleye yanaşan 7 Tepe isimli deniz otobüsünde bulunan yolcular tahliye edildi. Can yelekleri bulunan yolculardan yaralı olanlar olay yerine gelen çok sayıda ambulansla çevredeki en yakın hastanelere kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem