Tanıyın artık. Ben milletvekiliyim”

Ahıska Türk Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katıldığı toplantı öncesi gerginlik.Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk toplantı salonunun bulunduğu sokağa aracının alınmaması üzerine sinirlenerek,

Tanıyın artık. Ben milletvekiliyim”

Ahıska Türk Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katıldığı toplantı öncesi gerginlik.

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk toplantı salonunun bulunduğu sokağa aracının alınmaması üzerine sinirlenerek, o sırada geçişi sağlayan trafik polisini azarladı. Polis memurunun kendisini tanımamasına iyice sinirlenen Öztürk, tartışmaya son anda müdahale eden ve yine kendisini tanımayan Trafik Şube Müdürü'ne sert çıkarak, “Beni tanıyacaksınız. 2,5 yıl oldu. Tanıyın artık. Ben milletvekiliyim” diyerek azarlaması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem