Tamir için çağırıp vurdular

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Konya'nın merkez Karatay ilçesi Çataltömek Mahallesi Küçük Kumköprü Caddesi üzerinde meydana geldi. Hamdi Karakuş, iddiaya göre, yaklaşık 10 gün önce henüz belirlenemeyen bir nedenle Ahmet A. ile tartıştı ve çıkan kavgada

Tamir için çağırıp vurdular
Olay, dün saat 21.30 sıralarında Konya'nın merkez Karatay ilçesi Çataltömek Mahallesi Küçük Kumköprü Caddesi üzerinde meydana geldi. Hamdi Karakuş, iddiaya göre, yaklaşık 10 gün önce henüz belirlenemeyen bir nedenle Ahmet A. ile tartıştı ve çıkan kavgada onu dövdü. Dün akşam saatlerinde Ahmet A.'nın yakını Salih K., otomobil tamirinden anladığını bildiği kaportacı Hamdi Karakuş'u telefonla arayıp, 'Arabamız bozuldu' diyerek çağırdı. Hamdi Karakuş verilen adrese gittiğinde, 07 YC 437 plakalı otomobilden iddiaya göre, daha önce kavga ettiği Ahmet A. ile ağabeyi Gökhan A., kuzeni Akın A. yakınları Yüksel E. indi. Ardından da av tüfeğiyle Karakuş'un üzerine ateş açıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Karakuş, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.
 
3 GÖZALTI, 2 KİŞİ ARANIYOR
 
Karakuş, polise verdiği ilk ifadesinde daha önceden kavga ettiği Ahmet A.'nın ağabeyi Gökhan A.'nin kendisini tüfekle vurduğunu söyledi. Polis, çevrede yaptığı araştırmada Ahmet A.'yı otomobille gezerken yakaladı. Gözaltına alınan Ahmet A., Hamdi Karakuş'a kendisinin ateş ettiğini belirtip, polisle birlikte eve gidip tüfeği verdi. Ahmet A. gözaltına alındıktan sonra Karakuş'u arayarak olay yerine çağıran Salih K. ile Ahmet A.'nın kuzeni Akın A. gözaltına alındı. Polis, kaçan Gökhan A. ile olay yerinde bulunduğu öne sürülen Yüksel E.'nin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem