Taksim Gezi Parkı'nda son durum

Taksim Meydanı, günlerdir süren olayların ardından sakin bir sabaha uyandı. Sivil hiç kimsenin alınmadığı meydanda polisler nöbet tutuyor. Taksim Gezi Parkı eylemleri nedeniyle günlerdir sıra dışı hareketlilik yaşanan meydanda kuş uçurtulmuyor. İnsanların

Taksim Gezi Parkı'nda son durum
Taksim Meydanı, günlerdir süren olayların ardından sakin bir sabaha uyandı. Sivil hiç kimsenin alınmadığı meydanda polisler nöbet tutuyor.
 
Taksim Gezi Parkı eylemleri nedeniyle günlerdir sıra dışı hareketlilik yaşanan meydanda kuş uçurtulmuyor. İnsanların uğrak mekanı olan Taksim Meydanı'nda sadece polisler rahatça dolaşabiliyor. Meydana açılan bütün ara ve ana sokaklar güvenlik şeridi ile kapatıldı. Alana hiçbir sivil alınmazken, tarihi meydanda bulunan anıt çevresinde sadece kuşlar ve polisler bulunuyor.
 
ANKARA'DA DURUM NE?
 
Başkentte Taksim Gezi Parkı olaylarını protesto etmek için Kennedy Caddesi'nin bir bölümünü trafiğe kapatan grup, polisin müdahalesi sonrası dağıtıldı.
 
Taksim Gezi Parkı'ndaki gösterilere destek vermek isteyen bir grup, Kuğulu Park'ta toplandı. Uyarılara rağmen dağılmayan gruba gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale edildi. Polisin müdahalesi sonrası tekrar bir araya gelen gruplar, Kennedy Caddesi'ne yöneldi.
 
Kennedy Caddesi'nde yola barikat kurarak eylemlerini sürdüren göstericiler, Atatürk Bulvarı'nı da bir süreliğine trafiğe kapattı. Emniyet güçlerinin müdahalesi sonrası ara sokaklara kaçan göstericiler, polise şişe, taş ve demir bilye attı. Polisin tazyikli su, gaz bombasıyla yaptığı müdahale sonrası grup dağıldı.
 
Bu arada vatandaşların göstericilere tepki gösterdiği gözlendi.
 
Müdahalenin ardından Kennedy Caddesi'ndeki trafik normal seyrine döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler