Taksicilerden kornalı terör protestosu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki ticari taksi şoförleri, Güneydoğu'da artan terör olaylarını protesto etmek için araçlarına Türk bayrağı asarak sloganlar ve kornalar eşliğinde şehir turu attı.Çorlu Çetin Emeç Bulvarı'nda bir araya gelen onlarca taksici, Çorl

Taksicilerden kornalı terör protestosu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki ticari taksi şoförleri, Güneydoğu'da artan terör olaylarını protesto etmek için araçlarına Türk bayrağı asarak sloganlar ve kornalar eşliğinde şehir turu attı.

Çorlu Çetin Emeç Bulvarı'nda bir araya gelen onlarca taksici, Çorlu sokaklarında konvoy oluşturdu. Sloganlar atıp kornalarını çalarak seslerini duyurmak isteyen taksicilerin eylemine vatandaşlar da destek verdi. Teröre karşı eylemlerini sürdüren taksiciler, terör olaylarının son bulmasını istedi.

Kooperatif Başkanı Recep Şaşmaz yaptığı açıklamada, "Son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için Çorlulu taksiciler olarak böyle bir eyleme gerek duyduk. Terör olaylarını protesto ediyoruz. Şehitlerimiz için buradayız. Terörü lanetliyoruz" dedi.

Taksicilerin gerçekleştirdiği eyleme alkışları ile destek veren vatandaşlar sloganlara eşlik etti.

Taksicilerden kornalı terör protestosu

Taksicilerden kornalı terör protestosu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem