Taburcu olan Mutlu Kaya’dan ilk açıklamalar

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde eski sevgilisinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve yaklaşık 5 ay tedavi gören Mutlu Kaya, taburcu oldu. Mutlu Kaya'nın ağzından çıkan ilk kelimeler ise, "Şarkı söylemeyi özledim" oldu.Ergani ilçesinde 18 Mayıs'ta s

Taburcu olan Mutlu Kaya’dan ilk açıklamalar

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde eski sevgilisinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve yaklaşık 5 ay tedavi gören Mutlu Kaya, taburcu oldu. Mutlu Kaya'nın ağzından çıkan ilk kelimeler ise, "Şarkı söylemeyi özledim" oldu.

Ergani ilçesinde 18 Mayıs'ta sevgilisi tarafından uğradığı saldırı sonucu başından yaralanan Mutlu Kaya, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde üç buçuk ay tedavi gördükten sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) kaldırılmıştı. Kaya, buradaki tedavinin ardından dün Ergani'deki baba evine geldi.

"ŞARKI SÖYLEMEYİ ÖZLEDİM"

Oldukça kilo veren ve konuşmakta zorlanan Mutlu Kaya'nın ağzından çıkan ilk kelimeler "Şarkı söylemeyi özledim" oldu. Mutlu Kaya, "Ben hala olayın şokundayım. Her şey hala rüya gibi. Kendimi çok iyi hissediyorum. Daha da iyi olacağım. Yine müziğe devam edeceğim. Müziği asla bırakmam. Halen şoktayım. Daha bir şey düşünemiyorum. Ama en çok şarkı söylemeyi özledim" dedi.

"KIZIMIN ESKİ HALİNE DÖNMESİNİ BEKLİYORUM"

Baba Mehmet Kaya ise, Ankara'da 70 gün kaldıklarını ve orada kendilerine çok yardımcı olduklarını söyledi. Baba kaya, "Mutlu gereken tedaviyi oldu orada. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımızın desteği ile orada iyi bir tedavi gördük. Kızımı hava değişimine gönderdiler, biraz dinlensin diye. Burada 15 20 gün kalacağız. Bayramdan sonra tekrar tedaviye başlayacağız. GATA bizi bekliyor 3 ay sonra oraya gideceğiz. Sıraya koymuşlar. Bu esnada kızımı yalnız bırakmayacağız. Biraz kaldıktan sonra tekrar tedaviye başlayacağız. Yüzde elli civarında bir gelişme var. Biz yetkililerden tedavisi için yardım bekliyoruz. Kimseden başka bir şey beklemiyoruz. Kızımın eski haline dönmesini bekliyorum" diye konuştu.

"ÖNÜMÜZDE DAHA UZUN BİR SÜREÇ VAR"

Anne Hanım Kaya ise Mutlu da geçmişe göre çok fark olduğunu ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız, Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Sare Davutoğlu da çok ilgilendildi Çok iyi karşılandık, tedavimizi çok iyi yaptık. Tekrar geri döneceğiz. Sadece tedavi için yardım bekliyoruz. Daha iki yıl tedavi sürecimiz var. En büyük arzum kızımın tekrar eski haline dönmesi. Daha uzun bir süreç var önümüzde. Şimdi iletişimimiz çok daha iyi. Önce anlamıyordu, dinlemiyordu, şu an her şeyimiz iyi, konuşmamız iyi, geçmişe göre çok büyük bir fark var" şeklinde konuştu.

Taburcu olan Mutlu Kaya’dan ilk açıklamalar

Taburcu olan Mutlu Kaya’dan ilk açıklamalar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem