Tabancaların Parası Cepten

Milli Savunma Bakanı Gönül, bakanlara hediye ettiği silahların bedelini cebinden ödediğini ve tanesini kampanya fiyatıyla 600 YTL'den aldığını açıkladı..Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, en ucuzu 1.665, en pahalısı 2.630 YTL'den satılan tabancaları tanesi

Tabancaların Parası Cepten

Milli Savunma Bakanı Gönül, bakanlara hediye ettiği silahların bedelini cebinden ödediğini ve tanesini kampanya fiyatıyla 600 YTL'den aldığını açıkladı..

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, en ucuzu 1.665, en pahalısı 2.630 YTL'den satılan tabancaları tanesi 600 YTL'den aldığını ve bedelini cebinden ödediğini açıkladı.

Gönül, yürürlükteki mevzuata göre bu takdimlerin bakanlık bütçesinin temsil giderlerinden karşılanması mümkünken, temsil ödeneğinin hiç kullanılmadığına dikkat çekti.

"TEŞEKKÜRÜN İFADESİ"
Silahların bedellerinin tamamının, "şahsen tarafından ödendiğini" vurgulayan Gönül, şunları kaydetti: "Beş seneye yaklaşan hükümet üyeliğim döneminde Türk Savunma Sanayi, büyük aşamalar kaydetmiştir. Bu gelişmede diğer bakanların da katkı ve desteği olmuştur. Bu desteğe duyduğum teşekkürün ifadesi olarak 59. Hükümet dönemimizin nihayete ermesinin tes'idi ve veda amacıyla, Sayın Bakanlara iftihar ettiğimiz yerli sanayi ürünü birer tabanca tevcih edilmiştir. Girsan-MKEK yapımı ve tamamen yerli üretim olan 'YAVUZ-16 Standart' model tabancalar, kampanya fiyatı ile tanesi 600 YTL'den satın alınmıştır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem