Sütyensiz modasına Beren de katıldı!

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, "İntikam" dizisinin setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşıdı. Çift, önceki akşam düzenlenen sade bir törenle evlendi.SANAT DÜNYASI AKIN ETTİEngin Hepileri ile Beyza Şekerci'nin düğünü, sanat dünyasını bir araya get

Sütyensiz modasına Beren de katıldı!

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, "İntikam" dizisinin setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşıdı. Çift, önceki akşam düzenlenen sade bir törenle evlendi.

SANAT DÜNYASI AKIN ETTİ

Engin Hepileri ile Beyza Şekerci'nin düğünü, sanat dünyasını bir araya getirdi. 300 kişilik düğüne Bergüzar Korel- Halit Ergenç, Kenan Doğulu-Beren Saat, Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak, Demet Evgar, Burak Sağyaşar, Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan, Özge Özberk, Özlem Yılmaz ve Hande Doğandemir'in de arasında bulunduğu çok sayıda ünlü katıldı.

beren-saat-giydigi-kiyafetle-dikkatleri-uzerine-7359784_3966_m.jpg

FLAŞLAR PATLAYINCA ORTAYA ÇIKTI

Engin Hepileri-Beyza Şekerci çiftinin düğününe katılan konuklardan en çok Beren Saat-Kenan Doğulu çifti büyük ilgi gördü. Özellikle Beren Saat, antrasit rengi saten elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine toplarken, sütyen giymediği flaşların patlamasıyla ortaya çıktı.

beren-saat-giydigi-kiyafetle-dikkatleri-uzerine-7359784_x_1218_300.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler