Suruç'taki saldırıyı kim yaptı?

Suruç'taki patlamanın ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Henüz doğrulanamayan iddiaya göre saldırıyı 18 yaşındaki IŞİD üyesi bir kadın gerçekleştirdi...Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde Amara Kültür Merkezi'ndeki patlamayla ilgi resmi kaynaklar canlı bom

Suruç'taki saldırıyı kim yaptı?

Suruç'taki patlamanın ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Henüz doğrulanamayan iddiaya göre saldırıyı 18 yaşındaki IŞİD üyesi bir kadın gerçekleştirdi...

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde Amara Kültür Merkezi'ndeki patlamayla ilgi resmi kaynaklar canlı bomba ihtimali üzerinde duruyor.
 
Henüz doğrulanmayan bir bilgiye göre saldırıyı 18 yaşındaki IŞİD sempatizanı bir kadın grubun arasına karışarak gerçekleştirdi.  Patlama sonucunda ilk belirlemelere göre en az 27 kişinin öldüğü, 100  kişinin yaralandığı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem