Sürmene'de Adliyede aşk üçgeni!

Adliyede zabit katibi olan evli kadın, kocasını savcıyla aldattı. Kendisini aldatmasından şüphelenen kadın, savcı sevgilisinden kocasını dinlemesini istedi.   Trabzon'un Sürmene Adliyesi'nde zabıt katibi olan kadın, uzman çavuş olan eşini savcı ile aldatt

Sürmene'de Adliyede aşk üçgeni!
Adliyede zabit katibi olan evli kadın, kocasını savcıyla aldattı. Kendisini aldatmasından şüphelenen kadın, savcı sevgilisinden kocasını dinlemesini istedi.
 
Trabzon'un Sürmene Adliyesi'nde zabıt katibi olan kadın, uzman çavuş olan eşini savcı ile aldattı. Savcı sevgilisinden, kocasını dinlemesini isteyen kadın, aldatılıp aldatılmadığını öğrenmek istedi. Savcı ise, hakim arkadaşından yardım isteyerek uzman çavuş eşi dinlemeye aldı.
 
Uzman çavuş ise eşi ile savcı arasındaki görüşmeyi öğrendi. Bunun üzerine savcı ile görüşme yapan eş, görüşmeleri kayda aldı. Bu kayıtları Adalet Bakanlığı'na göndererek dava açtı.
 
Adalet Bakanlığı ise kadın zabitin görevine son verirken, savcı ile hakim görevlerine devam ediyor. Daha sonra Savcı Ağrı'ya gönderildi, hakkında açılan davada 10 ay hapis cezası aldı. Aynı şekilde hakim de 10 ay hapis cezası aldı. (Habertürk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem