Suriye'ye ağır suçlama

 "Suriye yönetimi her gün bir insanlık suçu işlemektedir""Suriye'deki olaylar, düzenli ordunun kendi halkına karşı katliamına dönüşmüştür" Davutoğlu, Suriye'deki olaylarla ilgili sorulara cevap verdi. Davutoğlu, "Suriye'deki olaylar, düzenli ordunun kendi

Suriye'ye ağır suçlama

 

"Suriye yönetimi her gün bir insanlık suçu işlemektedir"

"Suriye'deki olaylar, düzenli ordunun kendi halkına karşı katliamına dönüşmüştür"

Davutoğlu, Suriye'deki olaylarla ilgili sorulara cevap verdi. Davutoğlu, "Suriye'deki olaylar, düzenli ordunun kendi halkına karşı katliamına dönüşmüştür. Daha önce sadece gösteri yapanlara mermiyle müdahale ediliyordu. Şimdi hedefi belli olmayacak şekilde top ateşi yapılıyor" dedi. Davutoğlu, "Bu savaş şartlarında dahi kabul edilemez. Bu sürdürülebilir bir durum değildir. Suriye yönetimi her gün bir insanlık suçu işlemektedir" diye konuştu. Davutoğlu, "Uluslararası toplum artık katliama dur demeli" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem