Suriye'nin Türk uçaklarını tacizleri sürüyor

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye füze sisteminin devriye görevi yapan F-16 uçağına 10 saniye süre ile tacizde bulunduğunu açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, dört adet F-16 ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra edild

Suriye'nin Türk uçaklarını tacizleri sürüyor

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye füze sisteminin devriye görevi yapan F-16 uçağına 10 saniye süre ile tacizde bulunduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, dört adet F-16 ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra edildiği belirtilerek "Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca icra edilen devriye görevi esnasında, bir adet F-16 uçağımız, Hatay üzerinde iken, Suriye’de konuşlu SA-5 füze sistemi tarafından, 10 saniye süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle tacizde bulunulmuştur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem