Suriye'nin Düşmanı Messi!

Yarı resmi olarak bilinen TV kanalı tarihin en garip haberlerinden birine imza attı. Kanal önce Barcelonalı Lionel Messi'nin Real Madrid maçında yaptığı ve golle sonuçlanan müthiş hareketleri gösterdi.Daha sonra Suriye haritasını bu videonun içine gömen k

Suriye'nin Düşmanı Messi!

Yarı resmi olarak bilinen TV kanalı tarihin en garip haberlerinden birine imza attı. Kanal önce Barcelonalı Lionel Messi'nin Real Madrid maçında yaptığı ve golle sonuçlanan müthiş hareketleri gösterdi.

Daha sonra Suriye haritasını bu videonun içine gömen kanal, Messi'nin hareketlerini ve aldığı yolu Beşar Esad rejimine karşı ayaklanan isyancıların ülkeye silah sokmak için kullandığı yollarla karşılaştırdı.

Kanalda yayınlanan görüntülerde sunucu olayı ileri götürerek Barcelona'nın Esad karşıtı güçlere yardımcı olduğunu da iddia etti.

Spiker, Barcelona'nın sahadaki dizilişinin Suriyeli isyancıların silah kaçırma rotasıyla olan benzerliğe dikkatini çekerken Messi'nin Pedro'ya verdiği pası da silahların Dir al-Zur'daki isyancılara ulaştırılmasını temsil ettiğini savunarak isyancıların bu pozisyonlar silahların Dir Al-Zur'da olduğunu anladıklarını da savundu.

YouTube'da 300 binden fazla izlenen videonun yayınlandığı Al Dünya TV'nin iddiaları ciddiye alınmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler