Suriyeli kadına eşinin gözleri önünde günlerce tecavüz etmişler

Fatih'te Suriye uyruklu bir çifti kaçırıp, köpek tasmasıyla Silivrikapı surlarına bağlayan uyuşturucu çetesi dehşet saçtı. Suriyeli kadına eşinin gözleri önünde günlerce tecavüz eden çete üyeleri, polis baskınıyla yakalandı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Nark

Suriyeli kadına eşinin gözleri önünde günlerce tecavüz etmişler

Fatih'te Suriye uyruklu bir çifti kaçırıp, köpek tasmasıyla Silivrikapı surlarına bağlayan uyuşturucu çetesi dehşet saçtı. Suriyeli kadına eşinin gözleri önünde günlerce tecavüz eden çete üyeleri, polis baskınıyla yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim ekipleri, Fatih bölgesinde uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen Suat Ş. ve çetesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik takibin ardından Suat Ş.'nin tarihi surların arasında gizli bir ev yaptığı belirlendi. Çete üyelerinin, dikkat çekmemek için de evin kapısına Fatih Belediyesi'ne ait "Fen İşleri Müdürlüğü Çevreye Verdiğimiz Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dileriz" yazılı bir tabela koydukları ortaya çıktı.

Ekipler, Suat Ş. ve çetesine yönelik sur dibindeki gizli eve baskın düzenledi. Düzenlenen sırasında çete lideri Suat Ş.'nin de arasında bulunduğu 2'si kadın 10 kişi gözaltına alındı. Baskında Suat Ş.'nin, kaçırdığı Suriye uyruklu Ali H. ve eşi Hulud H.'yi köpek tasmalarıyla sur duvarına bağladığı ortaya çıktı. Polis, Ali H.'ye ağır işkence yapıldığı, eşi Hulud H.'ye de kocasının gözünün önünde günlerce tecavüz edildiğini belirledi. Operasyon sırasında Suriye uyruklu karı koca da çetenin elinden kurtarıldı. Çete elemanlarının köpek tasmasıyla bağladıkları Suriye uyruklu Ali H.'nin günlerce aç susuz bırakılarak, ayağını piknik tüpüyle yaktıkları belirlendi. Ayağı kangren olmak üzere olan Ali H. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, çete üyelerinin sur dibindeki gizli evlerinde yapılan aramalarda, 2 adet pompalı tüfek, ateşlemeye hazır 3 adet tabanca, 20 parça halinde 59 gram esrar, 25 parça halinde 5'er gramlık 89 gram metamfetamin, 549 gram esrar ve bin 155 TL para ele geçirildi.

Gizli geçitlerden geçilerek ulaşılan çetenin gizli evi polisleri de şaşkına çevirdi. Sur dibine kaçak olarak yapılan evin, tabanına parke yapıldığı, gizli kameralar döşendiği, tv, bulaşık makinesi ve internet dahi çekildiği belirlendi. Operasyon sonrasında belediye ekipleri çetenin kaçak evini mühürledi. Polis tarafından kurtarılarak koruma altına alınan Hulud H.'nin psikolog nezaretinde alınan ifadesinde, "bizi iş vaadiyle kandırdılar. Daha sonra bu dehliz gibi evlerine getirerek bizi sur duvarlarına köpek tasmasıyla bağladılar. Eşime günlerce yemek vermeyerek, ayağını tüple yaktılar. Bana da onun gözü önünde günlerce tecavüz ettiler" dedi.

Operasyonda gözaltına alınan çete lideri Suat Ş.'nin uyuşturucu satmak, hırsızlık, gasp, adam kaçırma, ruhsatsız tabanca bulundurmak gibi 13 ayrı suçtan sabıkasının bulunduğu öğrenilirken, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Suat Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem