Suriyeli çocuktan insanlık dersi :''o adamı bağışladım.''

Geçtiğimiz gün İzmir meydanlarında mendil satan suriyeli çocuk, motosiklete dokunduğu için seyyar satıcının cazabına uğradı. Seyyar satıcının suriyeli çocuğu yukarı kaldırıp yere çarptığı görüntüler güvenlik kameralarından saniye saniye  görüntülendi. Sur

Suriyeli çocuktan insanlık dersi :''o adamı bağışladım.''

Geçtiğimiz gün İzmir meydanlarında mendil satan suriyeli çocuk, motosiklete dokunduğu için seyyar satıcının cazabına uğradı. Seyyar satıcının suriyeli çocuğu yukarı kaldırıp yere çarptığı görüntüler güvenlik kameralarından saniye saniye  görüntülendi. Suriyeli çocuğun Hasan Hantumani olduğu ailesi ile Murat mahallesinde kaldığı tespit edildi. İfadesi alınmak üzere çocuk şubeye götürüldü. İfadesi alındıktan sonra polisler tarafından evine götürüldü.  

İzmir Valisi Mustafa Toprak'da Hasan'ın evini ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini sundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına bisiklet hediye etti, Vali Toprak, bir süre bisiklete binmesine yardımcı oldu. 

Hasan ''Çok korktum. Kimseye bir şey anlatmadım. Bana hediye gönderdiği için Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Ben o adamı bağışladım.'' dedi.

Seyyar satıcı olan Musa D. olayın akşamı polisler tarafından yakalandı. Kasten yaralama suçundan mahkemeye çıktı. Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem