Suriyeli aktivist öldürüldü

Suriyeli aktivist Naji Jerf, Gaziantep'te silahla vurularak öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Ali Fuat Cebesoy Bulvarı üzerinde kaldırımda yürüyen Naji Jerf, arkasından gelen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. 25 Aralık Devlet Hast

Suriyeli aktivist öldürüldü

Suriyeli aktivist Naji Jerf, Gaziantep'te silahla vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Ali Fuat Cebesoy Bulvarı üzerinde kaldırımda yürüyen Naji Jerf, arkasından gelen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Jerf, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başında ve göğsünde mermi izine rastlanan Jerf'in cesedi, incelenmek üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jerf'in cenazesi, yapılan otopsinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edilmek üzere Asri Mezarlık'taki morga götürüldü. Jerf'in cenazesinin yarın resmi işlemlerinin tamamlanmasının ardından defin edilmek üzere ailesine teslim edileceği bildirildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Suriye'de Buğday isimli bir derginin baş editörü olan Jerf'in, DAEŞ ve ESAD rejiminin saldırıları ve katliamları hakkında belgesel çektiği belirtildi. Ayrıca Jerf'in kendisi gibi aktivist olan Boshra Kashmar ile evli olduğu öğrenildi.

Suriyeli aktivist öldürüldü

Suriyeli aktivist öldürüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler