Suriye'den Türkiye'ye Ağır Suçlama

Suriye yönetimi, muhaliflere destek veren Ankara'ya yönelik sert eleştirilerini sürdürüyor.Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdad, Ankara'nın, El Kaide'ye destek verdiğini iddia ederek, "Ankara yönetiminin teröristlere destek verdiği için terörü

Suriye'den Türkiye'ye Ağır Suçlama

Suriye yönetimi, muhaliflere destek veren Ankara'ya yönelik sert eleştirilerini sürdürüyor.

Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdad, Ankara'nın, El Kaide'ye destek verdiğini iddia ederek, "Ankara yönetiminin teröristlere destek verdiği için terörü destekleyen ülkelerin listesine alınması gerektiğini" söyledi. .
 
Faysal Mikdad, Suriye'de bulunan İranlı Fars Haber Ajansı Genel Müdürü Seyyid Nizameddin Musevi ile görüşmesinde İran ve Suriye'nin, ortak ve stratejik amaçları ve direnişle ilgili tutumuna değinirken Irak'ın İran'a dayattığı savaşın bir kez daha Suriye'de tekrarlandığını, bu kez aynı ülkelerin Suriye karşısına çıktığını, çünkü Suriye'nin "korsan" İsrail'in önünde durduğunu savundu.
 
FHA'ya göre, Suriye'yi canları pahasına sonuna kadar savunacaklarını vurgulayan Mikdad, "Türk medyası Ankara yönetimini teröristlere destek verdiği için terörü destekleyen ülkelerin listesine alması gerektiğini" iddia etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler