Suriye'den gelen mermi evin bahçesine düştü

Yayladağı ilçesine bağlı Kösrelik Mahallesi'ne Suriye'den atıldığı değerlendirilen 4 havan mermisi düştü.Kösrelik Mahallesi Kayrak mevkisinde boş araziye 3 havan topu mermisi isabet etti. Bir havan mermisi de  mahalledeki bir evin bahçesine düştü.Bahçe iç

Suriye'den gelen mermi evin bahçesine düştü

Yayladağı ilçesine bağlı Kösrelik Mahallesi'ne Suriye'den atıldığı değerlendirilen 4 havan mermisi düştü.

Kösrelik Mahallesi Kayrak mevkisinde boş araziye 3 havan topu mermisi isabet etti. Bir havan mermisi de  mahalledeki bir evin bahçesine düştü.

Bahçe içindeki evin yaklaşık 10 metre uzağına isabet eden mermi, bazı evlerin camlarının kırılmasına ve elektrik tellerinin kopmasına neden oldu.

Jandarma ekipleri, boş araziye düşen mermilerden birinin patlamamış olduğunu belirledi. Bölgede önlem alan güvenlik güçleri, inceleme başlattı.

Mahalle sakinleri, bir süredir Suriye'nin Lazkiye kentine bağlı Keseb kasabası ve çevresinde devam eden çatışmalar nedeniyle çok tedirgin olduklarını ve düşen havan mermilerinin kendilerini daha da korkuttuğunu söyledi.

Yayladağı Kaymakamı Turan Yılmaz, olay yerinde inceleme yaparak güvenlik güçlerinden bilgi aldı.

Yaklaşık iki haftadır muhalifler ile rejim birlikleri arasında çatışmaların sürdüğü Keseb bölgesinden atıldığı tahmin edilen havan mermileriyle ilgili sınır birliklerince misliyle karşılık verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem