Suriye'de kan gövdeyi götürüyor

Bir güvenlik kaynağı, "Baba Amr şu an kontrol altında. Ordu, bölgeyi bina bina, ev ev arıyor. Şu an askerler, teröristleri ve silahları bulmak için tüm bodrum katlarını ve tünelleri araştırıyorlar" dedi.Kaynak, "Çok az bir direniş kaldı" ifadesini kulland

Suriye'de kan gövdeyi götürüyor

Bir güvenlik kaynağı, "Baba Amr şu an kontrol altında. Ordu, bölgeyi bina bina, ev ev arıyor. Şu an askerler, teröristleri ve silahları bulmak için tüm bodrum katlarını ve tünelleri araştırıyorlar" dedi.

Kaynak, "Çok az bir direniş kaldı" ifadesini kullandı.

KISA SÜREDE TEMİZLENECEK
İsminin açıklanmasının istemeyen Suriyeli bir yetkili, daha erken saatlerde Associated Press'e yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerinin Baba Amr'a ilerlediklerini belirterek, semtin kısa süre içinde "temizleneceğini" söylemişti.

YARALANAN İNGİLİZ GAZETECİ LÜBNAN'DA
Suriye güvenlik güçlerinin Baba Amr'daki operasyonu sürerken, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron geçtiğimiz hafta Humus'taki bir bombardımanda yaralandıktan sonra dün Lübnan'a kaçırılan İngiliz gazeteci Paul Conroy'un Lübnan Büyükelçiliği'ne getirildiğini söyledi.

Parlamentodaki konuşmasında İngiliz vekillere seslenen Cameron, "Size Paul Conroy'un güvende olduğunu söyleyebilirim. Şu an Beyrut'taki büyükelçiliğimizde ve yakında eve dönecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem