Suriye'de bir Türk öldürüdü!

Suudi Arabistan'dan dönen bir Türk işçi Suriye'de çatışmaların ortasında kalarak yaşamını yitirdi.Hatay'ın İskenderun ilçesinde bağlı Arsuz Beldesi nüfusuna kayıtlı olan ve Suudi Arabistan'da lokantacılık yapan Münir Dural, senelik iznini geçirdiği memlek

Suriye'de bir Türk öldürüdü!

Suudi Arabistan'dan dönen bir Türk işçi Suriye'de çatışmaların ortasında kalarak yaşamını yitirdi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bağlı Arsuz Beldesi nüfusuna kayıtlı olan ve Suudi Arabistan'da lokantacılık yapan Münir Dural, senelik iznini geçirdiği memleketinden Suudi Arabistan'a giderken, ülkenin kuzeyinde yer alan İdlib kentinde çatışmanın ortasında kaldı. Vucüduna 8 kurşun isabet eden Dural hayatını kaybetti.

Suriyeli muhalif kaynaklar, söz konusu kişinin gösterilere katılmadığını belirtti. Birkaç aydan bu yana İdlib kenti ve çevresinde ordu birliklerinin muhaliflere karşı geniş çaplı operasyonlar düzenlediği kaydediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem