Suriye Sınırından kötü haber

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, çocuklarıyla bayram alışverieşi yapan 1 kişi, Suriye'nin Rasulayn ilçesinde yaşanan çatışmalardan seken kurşunla hayatını kaybetti.Bayram alışverişi için çocuklarıyla beraber Ceylanpınar'ın Aydoğdu köyünden gelen Ramaz

Suriye Sınırından kötü haber

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, çocuklarıyla bayram alışverieşi yapan 1 kişi, Suriye'nin Rasulayn ilçesinde yaşanan çatışmalardan seken kurşunla hayatını kaybetti.

Bayram alışverişi için çocuklarıyla beraber Ceylanpınar'ın Aydoğdu köyünden gelen Ramazan Zeybel, Suriye'nin Rasulayn kentinde PYD ile El Nusra arasında yaşanan çatışmalardan seken bir kurşunla hayatını kaybetti.

Zeybel, Gazi Caddesi üzerinde çocukları ile birlikte bayram alışverişi için gezerken Rasulayn'dan seken bir kurşun göğsüne isabet etti. Ağır yaralanan talihsiz adam vatandaşların yardımı ile Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Zeybel buradan Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Zeybel, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem