Sürecin sonunda PKK meşrulaşır

 SAADET Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Abdullah Öcalan'la sürdürülen görüşmelerle ilgili yaptığı açıklamada, "İmralı'dan barış çıkmaz. Terörün finansman kaynaklarını, silah kaynaklarını yok etmedikçe çözüm sağlanmaz. Sürecin sonunda PKK meşru

Sürecin sonunda PKK meşrulaşır

 

SAADET Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Abdullah Öcalan'la sürdürülen görüşmelerle ilgili yaptığı açıklamada, "İmralı'dan barış çıkmaz.
 
Terörün finansman kaynaklarını, silah kaynaklarını yok etmedikçe çözüm sağlanmaz. Sürecin sonunda PKK meşrulaşarak çıkar" dedi.
 
SP Polatlı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Erbakan ve yeni bir dünya' isimli programa katılan SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, gazetecilerin imralı sürecine ilişkin sorularını yanıtladı. Kamalak, akan kanı durduracak her türlü faaliyete destek vermeye hazır olduklarını ve destek verdiklerini söyledi. Kamalak, İmralı ile yapılan görüşmelerden barışın çıkmayacağını savunarak, süreçten PKK'nın meşrulaşarak çıkacağını iddia etti. Kamalak bu konuda şunları söyledi:
 
"Terörü doğuran sebepler bilinmeden, terörü besleyen sebepler ortadan kaldırılmadan, terörün finansman kaynağı kurutulmadan, terörün silah yolları kesilmeden terörün önleneceği, sona ereceği kanaatinde değiliz. Bize göre İmralı'dan barış çıkmaz. Temel sebepler kaldırılmadan sonuca ulaşmak mümkün değil, buradan bir şey çıkar. Eğer PKK bir terör örgütüyse, o meşrulaşır çıkar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler