Süreci hayvanlar bile anladı!

Akil İnsanlar Heyeti üyesi Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Çözüm sürecini hayvanlar bile anlamış ama bazı insanlar anlamıyor” dedi.Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezehat Çeçen konferans salonunda Memur Sen bağlı sendikaların yöneticileri ve üyel

Süreci hayvanlar bile anladı!

Akil İnsanlar Heyeti üyesi Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Çözüm sürecini hayvanlar bile anlamış ama bazı insanlar anlamıyor” dedi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezehat Çeçen konferans salonunda Memur Sen bağlı sendikaların yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelen Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Grubu üyesi Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu çözüm süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
NE VERDİK SİLAH BIRAKIYORLAR
 
İnsanın ırkını seçme hakkı olmadığını belirten Gündoğru, “Seçmediği ırkından dolayı dışlanmışlık eşit yurttaşlığı da engelleyen faşizmin en doruk noktasıdır. İşte ne verdik de silah bırakıyorlar ne aldık da bırakıyoruz. İşte PKK’nın tabanından ne aldık da silah bırakıyoruz, Ergenekon’un tabanından ne bıraktık da silah bırakıyorlar. Sorun tam burada bu ülkeyi Türk Ergenekon’dan da, Kürt Ergenekonu’ndan da kurtarmamız lazım” dedi.
 
119 GÜNDÜR ŞEHİT HABERİ YOK
 
İlk kez iç dinamiklerin çözüm sürecine dahil olduğu bir gündemi birlikte yaşadığını ifade eden Gündoğdu, şunları kaydetti:
 
“Bugün 119’uncu gün şehit haberi gelmiyor, analar ağlamıyor. Görevimiz bunu 119 bininci güne, milyonlarca güne taşımaktır. Süreci önemsiyorum, karşı koyanları anlamaya çalışıyorum. Bazıları her şeye karşı, bir kısmı çözüme evet çözene hayır diyorlar. 30 yıldır öldürüyoruz ve ölüyoruz, yaşatalım terörist defolup gitsin ama artık siyaset konuşsun. Benim Kürt ve Türk kardeşlerime buradan açık bir çağrım var; Türk kardeşlerim PKK’nın yapmış olduğu katliamların faturasını Kürt kardeşlerime çıkartmayacak, Kürt kardeşlerim de Ergenekon’un yapmış olduğu katliamları Türk kardeşlerine mal etmeyecek.
 
HAYVANLAR BİLE ANLAMIŞ İNSANLAR ANLAMIYOR
 
Başarısız olursak ne olur? Başarısız olursak devletin güvenlik görevlileri bıraktıkları yerden devam edecek. Başarılı olursak bu millet kazanır. Dün Ardahan yolunda çobanla konuştum benim ve hayvanlarımın bile yüzü gülüyor. Nasıl diye sorduğumda yaylaya çıkacaklar. Çözüm sürecini hayvanlar bile anlamış ama bazı insanlar anlamıyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem