Sur şehidi uğurlandı

Dün Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Yaşar Yeniören, Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yapılan resmi törenle, ailesinin ikamet ettiği İstanbul'a gönderildi. Sokağa çıkma yasağının 19'uncu gününe girdiği Sur ilçesinde dün s

Sur şehidi uğurlandı

Dün Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Yaşar Yeniören, Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yapılan resmi törenle, ailesinin ikamet ettiği İstanbul'a gönderildi.

Sokağa çıkma yasağının 19'uncu gününe girdiği Sur ilçesinde dün sabah saatlerinde teröristler ile güvenlik güçleri arasında Fatihpaşa Mahallesi Yıkıkkaya Sokak'ta yaşanan şiddetli çatışmada Uzman Çavuş Yaşar Yeniören yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olmuştu.

Bu sabah, Diyarbakır Asker Hastanesi'nde askeri erkan ve mülkü amirlerin de katılımıyla gerçekleştirilen askeri tören sonrası, şehit uzman çavuş Yaşar Yeniören'in cenazesi ailesinin ikamet ettiği İstanbul'a gönderildi. Şehit Uzman Çavuş Yaşar Yeniören için düzenlenen askeri törene Anadolu Ajansı (AA) ile Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) haricinde hiçbir basın kuruluşu alınmadı.

Sur şehidi uğurlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem