Şüpheli ölüm kaza çıktı

Konya'da, üç gün önce yol kenarında ölü bulunan 48 yaşındaki bir kişinin, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün otomobille çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.Olay, geçen cuma günü 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Türkerler

Şüpheli ölüm kaza çıktı

Konya'da, üç gün önce yol kenarında ölü bulunan 48 yaşındaki bir kişinin, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün otomobille çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay, geçen cuma günü 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Türkerler sokağında meydana geldi. Yol kenarında bir şahsın hareketsiz şekilde yattığını gören vatandaşlar polise haber verdi. Sağlık görevlilerinin ve polisin yaptığı kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Adının Hüseyin Ercan olduğu belirlenen şahsın üzerinden bir aracın geçtiği ve olayın cinayet olabileceği ihtimali üzerinde duran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü şahitleriyle yaptıkları görüşmelerde gri renkli bir pikabın varlığından haberdar oldu.

İKİ GÜNDE 200 KAMERA İNCELENDİ

Plakası alınamayan gri pikabın olayla ilişkisi olduğunu belirleyen polis, bölgede bulunan 200 güvenlik kamerasını inceleyerek belirtilen pikabın plakasını tespit etmeye çalıştı. İzlenen görüntülerden aracın renk, model ve markasını kesinleştiren polis, araştırmalarını aracın gidiş güzergahı üzerinde yoğunlaştırdı. Yapılan araştırmalar sırasında aynı renk ve modeldeki bir aracın Selçuklu ilçesi Yazır mahallesi Şafak caddesinde park halindeyken görüldü. Aracın kazaya karışan pikabın olduğunun anlaşılması üzerine polis ekipleri, aracın sahibine ulaştı. Araç sahibiyle yapılan görüşmenin ardından kazaya karışan kişinin araç sahibinin 17 yaşındaki yeğeni Ali K. olduğu ortaya çıktı. Evinde gözaltına alınarak ifadesine başvurulan Ali K.'nın aracı ailesinin haberi olmadan arkadaşlarıyla dolaşmak için izinsiz aldığı ve direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında uyuyan kişiye çarptığını söylediği öne sürüldü. Kaza sonrası paniğe kapılan sürücünün olay yerinden kaçtığı ve iki gün boyunca evinden dışarıya çıkmadığı anlaşıldı.

CESEDİN ÜZERİNDEKİ HIRKAYI KENDİSİ VERMİŞ

Kazaya karışan 17 yaşındaki Ali K.'nın daha önce otogar civarında bir pastahanede çalıştığı sıralarda kazada ölümüne sebep olduğu Hüseyin Ercan ile tanıştığı ortaya çıktı. Şüpheli Ali K.'nin o zamanlar soğukta dışarıda kalan Hüseyin Ercan'a üşümemesi için üzerindeki hırkayı verdiği belirlendi. Ali K.'nın kaza anında çarptığı kişinin hırkasını verdiği Hüseyin Ercan olabileceğini düşündüğü ve "inşallah o değildir" diye dua ettiği ileri sürüldü.

Beyhekim Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Ali K., yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Şüpheli ölüm kaza çıktı

Şüpheli ölüm kaza çıktı

Şüpheli ölüm kaza çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler