Şüpheli 'Emniyet Müdürü' çıktı!

Karabük’ten Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne kısa süre önce atanan Ahmet Turan Temel, geçen Cuma günü akşam saatlerinde, kıyafetini değiştirdi ve bir siyasi partinin il teşkilatının bulunduğu binaya gitti. Bir süre sonra "155 Polis İmdat" hattını arayan yeni Em

Şüpheli 'Emniyet Müdürü' çıktı!

Karabük’ten Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne kısa süre önce atanan Ahmet Turan Temel, geçen Cuma günü akşam saatlerinde, kıyafetini değiştirdi ve bir siyasi partinin il teşkilatının bulunduğu binaya gitti. Bir süre sonra "155 Polis İmdat" hattını arayan yeni Emniyet Müdürü Temel, "Şüpheli bir kişi parti binası çevresinde dolaşıyor" diye kendini ihbar etti. Bölgeye gelen polis ekipleri, Emniyet Müdürü’nü tanımayıp nüfus cüzdanını istedi. Kimliğinin yanında olmadığını söyleyen Temel’in üst aramasını yapan polisler, tabanca bulunca, tanımadıkları Emniyet Müdürü’nü ekip otosuyla Efeler Polis Merkezi’ne götürdü. Buradaki polislerin tanıması üzerine, Temel’in farklı bir uygulama yaptığı ortaya çıktı.

Polislerle sohbet eden Temel, ekiplerin süreç içinde polis ekiplerinin yaptığı doğru ve yanlışlar hakkında bilgi verdi. İhbarın yapılmasının ardından ekiplerin olay yerine geliş süresini de elindeki kronometreyle kaydeden İl Emniyet Müdürü, daha hızlı hareket edilmesini ayrıca gözaltına alınan kişilere haklarının bildirilmesini istedi.

Uygulama kapsamında bir eğlence mekanına da giden Temel’in tespit ettiği olumsuzlukları ruhsatı veren Aydın Belediyesi yetkililerine ilettiği, Aydın Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu ile konuyu paylaştığı öğrenildi. Aydın esnafı ile de zaman zaman Emniyet Müdürü olduğunu belirtmeden sohbet eden Ahmet Turan Temel, Aydın’da vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlama görevini en iyi biçimde yerine getirmek istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler